[AWP] Cerere slot/admin/up
[AWP] Cerere slot/admin/up
Locul unde poti sa iti depui cererea de a deveni slot sau admin pe acest server!
Re: [AWP] Cerere slot/admin/up
Steam id :STEAM_1:1:450891105
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De ce vrei aceasta functie : pentru ca sunt foarte activ si vreau sa ma ocup de acest server cum pot si sa ajut comunitatea . O sa incerc sa fiu cat de activ posibil pentru a fi la dispozitia playerilor . Chair daca am 23 de ore fac acest post pentru ca chiar nu mai suport copii toxici care dau cu rageul
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S: Sper sa ma luati in serios chiar daca am 23 de ore ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ore inregistrate pe server : 23 de ore inregistrate fara sa stau AFK
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De ce vrei aceasta functie : pentru ca sunt foarte activ si vreau sa ma ocup de acest server cum pot si sa ajut comunitatea . O sa incerc sa fiu cat de activ posibil pentru a fi la dispozitia playerilor . Chair daca am 23 de ore fac acest post pentru ca chiar nu mai suport copii toxici care dau cu rageul
P.S: Sper sa ma luati in serios chiar daca am 23 de ore ...
Ore inregistrate pe server : 23 de ore inregistrate fara sa stau AFK

De ce vrei aceasta functie : pentru ca sunt foarte activ si vreau sa ma ocup de acest server cum pot si sa ajut comunitatea . O sa incerc sa fiu cat de activ posibil pentru a fi la dispozitia playerilor .
Ore inregistrate 30 in cap
De ce vrei aceasta functie : pentru ca sunt foarte activ si vreau sa ma ocup de acest server cum pot si sa ajut comunitatea . O sa incerc sa fiu cat de activ posibil pentru a fi la dispozitia playerilor .
Ore inregistrate 30 in cap

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vreau functia de helper pentru a ajuta comunitatea cum pot si pentru ca sunt foarte activ si sunt activ pe discord si pot intra sa fiu de folos pentru playeri
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Am 54 de ore inregistrate pe server fara sa stau AFK
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vreau functia de helper pentru a ajuta comunitatea cum pot si pentru ca sunt foarte activ si sunt activ pe discord si pot intra sa fiu de folos pentru playeri
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Am 54 de ore inregistrate pe server fara sa stau AFK
-
Avem nevoie de:
Nick
Steamid
Link de la profilul de steam
Si cati ani ai
Ore pe server,comanda este !active
Nick
Steamid
Link de la profilul de steam
Si cati ani ai
Ore pe server,comanda este !active
Nick : Ørange
Steamid: STEAM_1:1:450891105
Link de la profilul de steam : http://steamcommunity.com/id/Orange07/
Si cati ani ai : am varsta de 12 ani
Ore pe server,comanda este !active : am 58 de ore
Steamid: STEAM_1:1:450891105
Link de la profilul de steam : http://steamcommunity.com/id/Orange07/
Si cati ani ai : am varsta de 12 ani
Ore pe server,comanda este !active : am 58 de ore
-
Cerere Acceptata ..succes si sa fi activ si aici pe forum nu uita ca aici ai luat helperu.
cerere helper
# Prenume: andrei
# Varsta: am 16 ani
# Contact: ma poate contacta discord la(gabii#3547)
# Locatia: locuesc in Moldova orasul Chisinau
# Grad actual: nu am
# Grad dorit: helper
# De ce este acest grad : de oarece pot ajuta serverul foarte mult
# Timp alocat forumului (zilnic): cam 2-8 ore
alte informatii: sunt activ pe server foarte mult incepand luni-vineri de la ora 6 seara pana la 1-2 dimineata uneori 3-4 dimineata
simbata-duminica sunt pe sv intre orele 13:00 si 02:30 dimineata multumesc
!!
# Varsta: am 16 ani
# Contact: ma poate contacta discord la(gabii#3547)
# Locatia: locuesc in Moldova orasul Chisinau
# Grad actual: nu am
# Grad dorit: helper
# De ce este acest grad : de oarece pot ajuta serverul foarte mult
# Timp alocat forumului (zilnic): cam 2-8 ore
alte informatii: sunt activ pe server foarte mult incepand luni-vineri de la ora 6 seara pana la 1-2 dimineata uneori 3-4 dimineata
simbata-duminica sunt pe sv intre orele 13:00 si 02:30 dimineata multumesc

-
Re: cerere helper
Postat gresit nu trebuie la server.
Re: cerere helper
Avem nevoie de:
Nick:-itachi✞
Steamid:538261030
Link de la profilul de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199036787789/
Si cati ani ai: am 12 ani
Ore pe server,comanda este !active:am 37 de ore si sunt foarte activ
Nick:-itachi✞
Steamid:538261030
Link de la profilul de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199036787789/
Si cati ani ai: am 12 ani
Ore pe server,comanda este !active:am 37 de ore si sunt foarte activ